Spor

Gaziantep FK, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu

Gaziantep FK Teknik Direktörü Orhan Ak, 2-0'lık yenilginin ardından kötü gidişat için değerlendirme yapacaklarını söyledi. Ak, kalan 5 maçta en az 8 puan almaları gerektiğini belirtti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Gaziantep FK, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu

Süper Lig'in 11'inci haftasında Gaziantep FK, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantep FK Teknik Direktörü Orhan Ak ile Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Özgür Öçal değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep FK, Kasımpaşa\

Orhan Ak durum değerlendirmesi yapılacağını söyledi

Orhan Ak, takımının ikinci yarıda fırsatlar bulduğunu ancak bunları gole çeviremediğini belirtti. Kasımpaşa'nın 3'üncü dakikada öne geçtiğini, penaltı golüyle skorun 2-0 olduğunu söyleyen Ak, kötü gidişat için değerlendirme yapacaklarını ifade etti. “Önümüzde 5 maç var. En az 8 puan almamız gerekiyor ki yarışa devam edebilelim” dedi.

Öçal: Savunmada iyi oynadık

Özgür Öçal, Kasımpaşa'nın karşılaşmaya iyi başladığını ve 2-0'dan sonra geri çekilse de savunmada başarılı olduğunu söyledi. Oyuncularının ikinci yarıda oyun planına bağlı kaldığını belirten Öçal, “İyi oynadığımız ve iyi başladığımız bir maçtı” diye konuştu. Kasımpaşa, deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

Bu Yazıyı Paylaş