Gaziantep FK, Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu
Gaziantep FK Teknik Direktörü Orhan Ak, 2-0'lık yenilginin ardından kötü gidişat için değerlendirme yapacaklarını söyledi. Ak, kalan 5 maçta en az 8 puan almaları gerektiğini belirtti.

Süper Lig'in 11'inci haftasında Gaziantep FK, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gaziantep FK Teknik Direktörü Orhan Ak ile Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Özgür Öçal değerlendirmelerde bulundu.

Orhan Ak durum değerlendirmesi yapılacağını söyledi
Orhan Ak, takımının ikinci yarıda fırsatlar bulduğunu ancak bunları gole çeviremediğini belirtti. Kasımpaşa'nın 3'üncü dakikada öne geçtiğini, penaltı golüyle skorun 2-0 olduğunu söyleyen Ak, kötü gidişat için değerlendirme yapacaklarını ifade etti. “Önümüzde 5 maç var. En az 8 puan almamız gerekiyor ki yarışa devam edebilelim” dedi.
Öçal: Savunmada iyi oynadık
Özgür Öçal, Kasımpaşa'nın karşılaşmaya iyi başladığını ve 2-0'dan sonra geri çekilse de savunmada başarılı olduğunu söyledi. Oyuncularının ikinci yarıda oyun planına bağlı kaldığını belirten Öçal, “İyi oynadığımız ve iyi başladığımız bir maçtı” diye konuştu. Kasımpaşa, deplasmandan 3 puanla ayrıldı.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kaldı
Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti
Trabzonspor ve Gaziantep FK ligde 15. kez karşılaşacak
Beşiktaş, Kasımpaşa maçına hazırlanıyor
Erzurumspor FK, Gaziantep FK’yi deplasmanda yendi
Kasımpaşa, Eyüpspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 3 puanı aldı
