Gaziantep’te şok değişikli! 12 dakikada kenara alındı
Gaziantep FK’nin Erzurumspor FK’ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada Arda Kızıldağ, ikinci yarının başında oyuna girmesine rağmen 12 dakika sonra kenara alındı. Kızıldağ, kararın ardından teknik direktör Orhan Ak’a tepki gösterdi.

Süper Lig’in 9. haftasında Gaziantep FK, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK’ye 3-1 mağlup oldu. Mücadelede ev sahibi ekip adına dikkat çeken bir olay yaşandı.
Gaziantep FK’de 46. dakikada oyuna dahil olan Arda Kızıldağ, yalnızca 12 dakika sahada kaldıktan sonra oyundan alındı.
ORHAN AK’A TEPKİ GÖSTERDİ
28 yaşındaki stoper, oyundan alınmasının ardından cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden takip eden teknik direktör Orhan Ak’a tepki göstererek soyunma odasına gitti.
Bir süre sonra soyunma odasından çıkarak yedek kulübesine dönen Kızıldağ’ın burada da tepkisini sürdürdüğü görüldü.
Arda Kızıldağ, bu sezon Gaziantep FK formasıyla 6 resmi karşılaşmada görev alırken bu maçlarda skor katkısı sağlayamadı. Gaziantep FK ise Erzurumspor FK yenilgisinin ardından 8 puanda kaldı.
Bakmadan Geçme
Gaziantep'te pamuk fabrikasında yangın çıktı
Gaziantep'te iki kazada 21 kişi yaralandı
Bayburt'taki kuyumcuyu dolandıran 4 şüpheli Gaziantep'te yakalandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Gaziantep'te birlik mesajı verdi
Pompalı tüfekle vurulan genç, hastanede hayatını kaybetti
Gaziantep'te 16 yaşındaki Suriyeli genç bıçaklanarak öldürüldü
