Gaziosmanpaşa'da kiracı, taciz iddiasıyla darbedildi
Gaziosmanpaşa'da kiracı Ramazan Beleda, komşuları tarafından taciz iddiasıyla darbedildi. Olay, fatura ödemeleri nedeniyle yaşanan tartışmanın ardından gerçekleşti.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, komşuları tarafından taciz iddiasıyla darbedilen Ramazan Beleda, yaşanan olayı detaylarıyla aktardı.

Tartışma fatura ödemeleri yüzünden başladı
Beleda, evlerinin ters dubleks olması nedeniyle elektrik, su ve doğalgaz ödemelerinde ortak sorunlar yaşadıklarını belirterek, “Anlaşmazlık sonucu olay bu noktaya geldi. Benim taciz ettiğimi ve paralarını çaldığımı iddia ediyorlar” dedi. Olay, 16 Eylül günü saat 20.00 sıralarında Yenidoğan Mahallesi’nde gerçekleşti. Beleda, eşi Deniz ile birlikte taksi beklerken eski komşuları İ.Y. ile karşılaştıklarını ifade etti.

Şikayetçi olduklarını belirtti
Ramazan Beleda, İ.Y.’nin kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ederek, “Biz onlarla tartıştık. Ardından hakaret ve tehditte bulunarak darbettiklerini söylediler” diye konuştu. Olayın güvenlik kameralarına yansıdığını ve somut delillerinin bulunduğunu dile getiren Beleda, “Olayın aslı bu şekilde değildir” ifadelerini kullandı. Ayrıca, evin sahibi oyuncu Wilma Elles’in kendisiyle iletişime geçtiğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti.
Bakmadan Geçme
Gaziosmanpaşa'da taciz iddiası üzerine çift darp edildi
Şerife Gezer'i vuran Hakan Sayacı emniyete teslim edildi
Bakan Göktaş, taciz iddialarının peşini bırakmayacak
Gaziosmanpaşa'da çocuklara şiddet güvenlik kamerasında
Genç kızlara laf atanlara dur dedi, 72 yaşında feci şekilde dövüldü!
Öğrenciler Ayağa Kalktı! Üniversitedeki taciz skandalında şok karar!
