Gaziosmanpaşa'da spor salonunda çıkan yangın söndürüldü, 2 kişi dumandan etkilendi
Gaziosmanpaşa'da bir spor salonunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, dumandan etkilenen 2 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti ve salon kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, Karadeniz Mahallesi'nde bulunan bir spor salonunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, saat 10.00 sıralarında başladı ve mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 5 katlı binanın giriş katındaki salonda çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.

DUMAN GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI
Yangın anında çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı ve bu anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra bir süre soğutma çalışması yaptı. Ancak, spor salonu yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi, can kaybı ise yaşanmadı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Yangın sırasında dumandan etkilenen 2 kişiye, olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Mahallede esnaflık yapan Mustafa Tosun, yangının yaklaşık 15 dakika önce çıktığını ve elektrik kontağından kaynaklandığını duyduklarını belirtti. Tosun, şartellerin indirilerek insanlara zarar gelmesinin önlendiğini ve yangının diğer dairelere sıçramadığını, sadece merdiven boşluğundaki dumandan bazı kişilerin etkilendiğini ifade etti. İtfaiye ekipleri, evlerinde olanları aşağı indirerek güvenliği sağladı.
Bakmadan Geçme
Gaziosmanpaşa'da taciz iddiası üzerine çift darp edildi
Beşiktaş'ta hafif ticari araçta çıkan yangın kontrol altına alındı
Çorum'da çıkan yangında 3 ev ve 3 ahır zarar gördü
Eflani'de yangında 3 bin balya ot yandı, 10 ton buğday kurtarıldı
Nilüfer'de müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
Gölbaşı'nda villaların yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı
