Gebze'de nefes kesen operasyon: 6 milyon TL'lik kaçak makaron ve tütün ortaya çıktı!
Gebze'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, piyasa değeri 6.35 milyon TL olan 2.75 milyon bandrolsüz makaron ve 3.4 ton kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu, piyasa değeri yaklaşık 6 milyon 350 bin TL olan devasa miktarda kaçak makaron ve tütün ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli tutuklandı.

DEPO VE ARAÇLARDA BÜYÜK OPERASYON
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 9 Ocak tarihinde Gebze ilçesinde belirledikleri bir depo ve araçlarda eş zamanlı arama gerçekleştirdi. Yapılan arama neticesinde, toplamda 2 milyon 750 bin adet bandrolsüz boş makaron, 2 milyon 420 bin adet boş sigara kutusu ve tam 3 ton 40 kilogram kaçak kıyılmış tütün bulundu. Bu malzemelerin piyasa değerinin ise yaklaşık 6 milyon 350 bin TL olduğu tespit edildi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI, DİĞERİ SERBEST
Operasyon kapsamında iki kişi gözaltına alınırken, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyonla, kaçak tütün ve makaron ticaretine büyük bir darbe vurulmuş oldu.
Bakmadan Geçme
Pendik'te kaçak tütün operasyonu düzenlendi
Gemlik'te dev operasyon: 2 milyon bandrolsüz makaron ve tonlarca kaçak tütün ele geçirildi
Sakarya'da kaçak tütün operasyonu: 321 bin makaron ele geçirildi
Bursa'da kaçak tütün vurgunu: 1 milyonluk makaron ve tonlarca kıyılmış tütün ele geçirildi, 3 kişi sorguda
Sarıyer'de TIR'a dronlu operasyon: Kaçak sigara ve tütünler şaşırttı
Manisa'da dev kaçak tütün operasyonu: Milyonlarca makaron ve sigara ele geçirildi, bir kişi tutuklandı
