Gelecek Partisi'nden adalet yürüyüşüne destek: "Adaletiniz batsın!
Gelecek Partisi, Bolu'daki yangın faciasında hayatını kaybeden 78 kişi için düzenlenen adalet yürüyüşüne destek verdi. Genel Başkan Vekili Üstün, "Adaletiniz batsın" diyerek tepkisini gösterdi.

Bolu'daki trajik yangın faciasında hayatını kaybeden 78 kişinin yakınlarının başlattığı '78 Can İçin Adalet Yürüyüşü', altıncı gününde Gelecek Partisi'nin desteğini aldı.
YÜREK YAKAN AÇIKLAMA
Gelecek Partisi Genel Başkan Vekili Ayhan Sefer Üstün, yürüyüşü ziyaret ederek faciada yaşamını yitirenlerin yakınlarının yanında olduğunu gösterdi. Üstün, sosyal medya üzerinden yaptığı çarpıcı açıklamada, "78 can… Yarısı daha ilkbaharında olan çocuklar… Anneler, babalar, evlatlar, en garibide adalet dağıtan hakimler adalet için yollara düşmüşler… Adaletiniz batsın…" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu sözler, olayın derin acısını ve adalete duyulan ihtiyacı gözler önüne seriyor.
DESTEK SÖZÜ VE GELECEK PLANLARI
Genel Başkan Yardımcıları Can Cankesen ve Halime Polat ile birlikte aileleri yalnız bırakmayan Üstün, acılarını paylaştıklarını belirtti. Cankesen ise, 18 Temmuz'da Ulus'ta yapılacak olan önemli açıklamaya tam destek vereceklerini vurguladı. Bu ziyaret ve destek beyanları, siyasi partilerin toplumsal hassasiyetlere verdiği önemi ve adalet arayışına verdikleri desteği simgeliyor.
Bakmadan Geçme
Gökçe Alkan için adalet yürüyüşü yapıldı
Rojin Kabaiş için adalet yürüyüşü yapıldı
Özdağ’dan Davutoğlu’na çok sert sözler: Dükkan kapatır gibi parti kapattı
Cinayet kurbanı Narin'in babası Ankara'ya yürüyor
Narin Güran'ın babası adalet için Ankara'ya yürüyecek
Gelecek Partisi siyasi faaliyetlerini sonlandırdı
