Kültür Sanat

Genç beyinler GODIVA için yarıştı, 375 bin TL ödül dağıtıldı

pladis'in 15. 'bizz@kampüs' yarışmasında GODIVA için projeler geliştiren 1030 takımdan ilk 3'e girenler 375 bin TL ödül ve staj hakkı kazandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Genç beyinler GODIVA için yarıştı, 375 bin TL ödül dağıtıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da genç yeteneklerin yaratıcılığını konuşturduğu ‘bizz@kampüs’ pazarlama fikir yarışması, pladis çatısı altında gerçekleşti. Bu senenin odak noktası global çikolata devi GODIVA idi ve tam 1030 takım, markanın geleceği için birbirinden iddialı projelerle sahne aldı. Yarışmanın sonunda dereceye giren ekipler, toplamda 375 bin TL'lik büyük ödülün yanı sıra, kariyerlerinde önemli bir adım olabilecek uzun süreli staj hakkı da kazandı.

FİKİRLERİYLE IŞILDADILAR

‘Fikirlerinle Işılda’ sloganıyla 15'incisi düzenlenen bu prestijli yarışma, pladis'in gençlerin gelişimine verdiği önemin bir göstergesi. Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans adaylarının katıldığı yarışmada, GODIVA markası için ürün fikrinden pazarlama stratejilerine kadar kapsamlı projeler geliştirildi. Bu süreç, gençlere gerçek iş dünyası deneyimi yaşatma amacı güdüyordu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nden Yiğitcan Kızıl ve Ahmet Oğuzhan Kökülü'den oluşan ‘HUptrik’ takımı, zekice fikirleriyle birinciliği elde etti. İkincilik kürsüsüne Dokuz Eylül, Dumlupınar ve Yıldız Teknik üniversitelerinden gelen öğrencilerin oluşturduğu ‘Keçiler’ takımı çıktı. Üçüncülük ise Sakarya ve Anadolu üniversitelerinden öğrencilerin yer aldığı ‘MilkyWay’ ile ‘S&N’ takımları arasında paylaşıldı. Ödül töreninde konuşan Ülker CEO’su ve pladis TURCA Başkanı Özgür Kölükfakı, gençlerin potansiyeline duyduğu inancı vurgulayarak, pladis olarak bu tür platformlarla gençlerin hayal gücünü desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş