Spor

Gift Orban, Amed Sportif Faaliyetler’de ayın golü ödülünü aldı

Amed Sportif Faaliyetler, Gift Orban'ın Beşiktaş’a attığı golü eylül ayının en güzel golü olarak seçti ve ödül, TÜMOSAN Konyaspor maçı öncesinde verildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Gift Orban, Amed Sportif Faaliyetler’de ayın golü ödülünü aldı

Amed Sportif Faaliyetler, Gift Orban'ın Beşiktaş’a attığı golü, eylül ayının golü olarak seçti.

Gift Orban, Amed Sportif Faaliyetler’de ayın golü ödülünü aldı 1

Ödül TFF tarafından verildi

Orban, Süper Lig'in 6’ncı haftasında Beşiktaş karşısında attığı golle bu ödülü kazandı. TFF, ödülü, ligin 8’inci haftasında gerçekleşen TÜMOSAN Konyaspor maçından önce takdim etti. Ödül, TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan tarafından verildi.

Gift Orban, Amed Sportif Faaliyetler’de ayın golü ödülünü aldı 2

Fanların oylarıyla belirlendi

Eylül ayının en güzel golü, TFF'nin sosyal medya hesaplarındaki taraftar oylamalarıyla belirlendi. Bu süreçte Orban’ın golü, taraftarlar tarafından büyük destek gördü.

Gift Orban, Amed Sportif Faaliyetler’de ayın golü ödülünü aldı 3

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş