Goalball Milli Takımları Avrupa Şampiyonası için Finlandiya'ya gitti
Goalball Kadın ve Erkek Milli Takımları, Avrupa Şampiyonası için Finlandiya'ya gitti. Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, sporculara güvendiğini belirtti ve maç programları açıklandı.

Kadın ve Erkek Goalball Milli Takımları, 1 Eylül-6 Ekim 2025 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım ile birlikte Finlandiya'ya hareket etti.
SPORCULARA GÜVEN TAM
Başkan Ayhan Yıldırım, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, genç sporcuların şanlı bayrakları için gösterdikleri fedakarlığa vurgu yaparak, "Çok genç yaşta, hayatlarının en güzel dönemlerinde şanlı bayrağımız için fedakarlık yapan sporcularımıza güvenimiz tam. Emekleri, disiplinleri ve kararlılıklarıyla yürüdükleri bu yolun hakkını alacaklarına inanıyorum." dedi. Yıldırım, her anın ve her damla terin değerli olduğunu belirterek, bu mücadelenin sporcuların kalplerindeki inancın bir yansıması olduğunu ifade etti. Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır'a destekleri için teşekkür eden Yıldırım, sahada olacaklarını ve onların desteğiyle güçlendiklerini dile getirdi. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından heyecanlarının yüksek olduğunu ve ruhlarının sahada olmasını istediklerini sözlerine ekledi.
MAÇ PROGRAMLARI AÇIKLANDI
Millilerin maç programları da açıklandı. Kadınlar kategorisinde Türkiye, 1 Ekim'de Büyük Britanya ile karşılaşacak. 2 Ekim'de Finlandiya ile oynayacak olan milliler, aynı gün Büyük Britanya ile bir kez daha mücadele edecek. 3 Ekim'de ise Türkiye, Almanya ile karşılaşacak. Çeyrek ve yarı final maçları 4 Ekim'de, final ve 3'üncülük maçları ise 5 Ekim'de oynanacak. Erkekler kategorisinde ise Türkiye, 1 Ekim'de Litvanya ile mücadele edecek. 2 Ekim'de Finlandiya ve Büyük Britanya ile karşılaşacak olan milliler, 3 Ekim'de Polonya ile oynayacak. Çeyrek ve yarı final maçları 4 Ekim'de, 3'üncülük ve final maçları ise 5 Ekim'de gerçekleştirilecek.
Bakmadan Geçme
Foça'da plaj voleybolu şampiyonası sona eriyor
Foça'da U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası devam ediyor
Boks Federasyonu Başkanı Hekimoğlu, başarı hedeflerini açıkladı
İstanbul Kent Üniversitesi, Avrupa Şampiyonası'ndan 12 madalya ile döndü
Milli voleybol takımı Avrupa şampiyonasına veda etti
Filenin Efeleri Avrupa Şampiyonası'ndan elendi
