Asayiş

Gölcük'te derede kaybolan anne-oğulun cansız bedenlerine ulaşıldı

Gölcük'te bayram ziyareti için dereden geçmeye çalışan anne ve oğlu akıntıya kapıldı. Ekipler, cansız bedenlerine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Gölcük'te derede kaybolan anne-oğulun cansız bedenlerine ulaşıldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bayram ziyareti için ATV ile yola çıkan Mustafa ve Emine Yeni, geçmeye çalıştıkları derede akıntıya kapılarak kayboldu.

Gölcük\

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Olay, Gölcük'ün Şevketiye Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba ziyareti için yola çıkan anne ve oğlu, dereden geçmeye çalışırken talihsiz bir şekilde akıntıya kapıldılar. Yakınları, kendilerinden haber alamadıklarında durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bunun üzerine, bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri ile Gölcük Arama Kurtarma Derneği (GESOTİM) ve SAR Arama Kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Gölcük\

CESDETLERE ULAŞILDI

Ekipler geniş çaplı bir arama çalışması başlatarak, bir süre sonra Mustafa Yeni'nin cansız bedenine ulaştı. Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, gecenin ilerleyen saatlerinde olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzakta Emine Yeni'nin cansız bedenine de ulaştı. Anne ve oğulun cenazeleri, olay sonrası incelemelerin tamamlanmasının ardından otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili adli soruşturma ise devam ediyor.

Gölcük\Gölcük\Gölcük\Gölcük\Gölcük\

Bu Yazıyı Paylaş