Gölcük'te hac rehberine silahlı saldırı: 7 kişi tutuklandı
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir hac rehberine düzenlenen silahlı saldırının ardından 7 şüpheli tutuklandı. Saldırıda yaralanan Süleyman Yasin Akdeniz, tedavisinin ardından taburcu oldu ve olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

SALDIRININ ARDINDAN GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, saldırının organize suç olma ihtimali üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırıda kullanılan ruhsatsız tabancayla birlikte saldırgan aynı gün yakalandı. İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda ise saldırıyı organize eden 6 şüpheli daha gözaltına alındı.

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 24 farklı çap ve markada fişek, balistik yelek, 2 kılıç/pala, 1 milyon 63 bin TL, 4 bin dolar ve 3 bin 200 Euro ele geçirildi. 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Akdeniz, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada olayı ayrıntılarıyla anlattı ve daha önce FETÖ ile ilgili yaptığı ifşalara dikkat çekti.
Bakmadan Geçme
İş yerine silahlı saldırı sonrası haraç talebi: 2 kişi tutuklandı
Kahvehanede tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Tunceli'de silahlı saldırı şüphelisi Ö.Y. tutuklandı
Aydın'da silahlı saldırı düzenleyen iki kişi tutuklandı
Söke'de silahlı saldırı soruşturmasında 2 tutuklama
Tunceli'de silahlı saldırıda bir kişi yaralandı
