Gölete düşen 12 yaşındaki Emircan son yolculuğuna uğurlandı
Oyun oynarken gölete düşerek boğulan 12 yaşındaki Emircan Karaman, Alaplı'da düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, oyun oynarken gölete düşerek boğulan 12 yaşındaki Emircan Karaman, son yolculuğuna uğurlandı.

OLAYIN DETAYLARI
Dün saat 15.00 sıralarında Alaplı ilçesi Çamlıbel köyü mevkisinde meydana gelen olayda, Emircan Karaman ikizi ve arkadaşlarıyla birlikte evinin yakınındaki göletin çevresinde oyun oynuyordu. Emircan, kayarak gölete düştü ve bir süre suda çırpındıktan sonra balçığa saplanarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ekipleri ve dalgıç polisler sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonucunda Emircan Karaman göletten çıkarıldı.

SON YOLCULUĞU
Ambulansla Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emircan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Emircan Karaman’dan geriye sadece bindiği oyuncak traktör kaldı. Cenazesi, aile tarafından teslim alındıktan sonra Alaplı’ya bağlı Gümeli beldesi Çamlıçukur Mahallesi Cemevi’ne getirildi. Cenaze törenine, Karaman'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve diğer yetkililer katıldı. Emircan Karaman, törenin ardından mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi.





Bakmadan Geçme
Kurbağa adamlar, boğulmalara karşı önlemler hakkında uyardı
Espiye'de akıntıya kapılan İranlı'nın cesedi bulundu
Malatya'da kahraman bir baba, çocuklarını kurtarmak isterken hayatını kaybetti
Eda, son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı: Acı bir kayıp
Serinlemek için girdiği çayda boğulan liseli Ali Kemal'in acı hikayesi
Umutlar tükenmişti: Baraj gölünde kurtarılan 8 yaşındaki Mervan, 8 gün sonra hayata veda etti
