Göztepe, antrenör Rüçhan Tamsöz ile yollarını ayırdı
Göztepe, son 6 maçta aldığı 5 mağlubiyetin ardından antrenör Rüçhan Tamsöz ile yollarını ayırdı ve yeni bir antrenör arayışına girdi.

İzmir temsilcisi Göztepe, Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off hattında yer alırken son 6 maçta aldığı 5 mağlubiyetin ardından antrenör Rüçhan Tamsöz ile yollarını ayırma kararı aldı.
İç sahada kritik mağlubiyet
Sarı-kırmızılı ekip, iç sahada İlab Basketbol'a 66-60 kaybettiği maçın ardından, geçen sezon takıma Türkiye Basketbol 2'nci Ligi'nde şampiyonluk yaşatan Tamsöz'e veda etti. Göztepe, ligde 25 maçta 15 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak bu sezonki performansını değerlendirdi.
Yeni antrenör arayışı
Göztepe, Rüçhan Tamsöz'e emekleri için teşekkür ederken, tecrübeli antrenör de kulübe veda mesajı yayınladı. Takımın başında şu an yardımcı antrenör Nehir Berk bulunacak. Ayrıca, Faruk Beşok'un ismi de yeni teknik direktör adayı olarak geçiyor. Beşok, geçen sezon Trabzonspor ile Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.

