Spor

Göztepe'de voleybol takımı adeta sil baştan kuruluyor: 11 oyuncuyla yollar ayrıldı

Göztepe Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'ndeki kötü gidişatın ardından kadrosunda köklü bir değişikliğe giderek 11 oyuncuyla yollarını ayırdı. Kulüp, Çinli smaçör Yushan Zhuang'ı transfer etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Göztepe'de voleybol takımı adeta sil baştan kuruluyor: 11 oyuncuyla yollar ayrıldı

Sultanlar Ligi'nde beklentilerin altında kalan Göztepe Voleybol Takımı'nda köklü bir değişim yaşanıyor. Ligde 26 maçta 9 galibiyet ve 17 mağlubiyet alarak sezonu düşme hattının iki basamak üzerinde, 11. sırada tamamlayan sarı-kırmızılılar, kadrosundaki tam 11 voleybolcu ile yollarını ayırma kararı aldı.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ceren Kestirengöz Kapucu, İlayda Uçak, Kayla Haneline, Emine Arıcı, Kara Bajema, Bihter Dumanoğlu Yarkın, Sherridan Atkinson, Nehir Kurtulan, Eda Kafkas, Amelie Rotar ve Lana Scuka ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyuruldu. Bu ayrılıklar, gelecek sezon için yeni bir yapılanmanın sinyallerini veriyor.

YENİ TRANSFERLER VE AYRILAN OYUNCULARIN YENİ DURAKLARI

Başantrenör Ataman Güneyligil ile de yolların ayrıldığı daha önce açıklanmıştı. Takımdan ayrılan oyunculardan Kara Bajema Endonezya'nın Jakarta Elektrik PLN ekibine, Sherridan Atkinson ise Porto Riko'nun Leonas de Ponce takımına transfer oldu. Emine Arıcı'nın ise Beşiktaş ile anlaştığına dair iddialar bulunuyor. Göztepe'nin dış transferde ise Çinli yıldız smaçör Yushan Zhuang ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Bu hamleler, Göztepe'nin gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma hedefinde olduğunu gösteriyor.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş