Spor

Göztepe, Galatasaray karşısında kötü bir başlangıç yaptı

Göztepe, lider Galatasaray'a 3-1 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı ve mağlubiyet serisini 9 maça çıkardı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Göztepe, Galatasaray karşısında kötü bir başlangıç yaptı

Ergin Karataş / İzmir - Süper Lig'de futbolseverlerin yakından takip ettiği 27'nci hafta erteleme maçında Göztepe, lider Galatasaray'a evinde 3-1 yenilerek kötü bir başlangıcın bedelini ödedi.

Göztepe, Galatasaray karşısında kötü bir başlangıç yaptı 1

İLK YARIDA KAYBEDİLEN ŞANSLAR

Gürsel Aksel Stadı'nda taraftarlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşen mücadelede, Göztepe ilk 20 dakika içinde yediği iki golle 2-0 geriye düştü. İkinci yarıya daha etkili başlayan Göztepe, 50'nci dakikada Juan'ın attığı golle farkı 1'e indirdi. Ancak, beraberlik için büyük baskı kurduğu anlarda Janderson'un kaçırdığı gol, taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Göztepe, Galatasaray karşısında kötü bir başlangıç yaptı 2

JANDERSON'UN KAÇIRDIĞI GOL POZİSYONU

59'uncu dakikada, Brezilyalı Juan'ın sağdan kale önünde bomboş pozisyondaki Janderson'a çıkardığı top, büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Maçı televizyondan izleyenler gözlerine inanamazken, tribünlerden de büyük bir tepki geldi. Bu pozisyon, sosyal medyada en çok paylaşılan görüntülerden biri oldu. Göztepe, Galatasaray karşısındaki mağlubiyet serisini 9 maça çıkardı ve bu süreçte oynanan son 9 maçın tamamında sahadan yenilgiyle ayrıldı. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, ilk yarıda Galatasaray'a fazla saygı gösterdiklerini ifade etti. İkinci yarıda daha agresif bir futbol sergilediklerini belirten Stoilov, Avrupa hedeflerinden vazgeçmeyeceklerinin altını çizdi.

Bu Yazıyı Paylaş