Spor

Göztepeli kaleci Lis'ten milli takım hayal kırıklığı açıklaması

Göztepe kalecisi Mateusz Lis, Polonya Milli Takımı'na Dünya Kupası elemeleri için seçilmemesi üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "Milli takıma yakın olduğumu hissetmiştim" dedi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Göztepeli kaleci Lis'ten milli takım hayal kırıklığı açıklaması

Süper Lig'in tecrübeli ekiplerinden Göztepe'nin Polonyalı kalecisi Mateusz Lis, Polonya Milli Takımı'na seçilememesi üzerine ülkesinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Milli Takım Hayali Yıkıldı

Polonya'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Arnavutluk'u yenerek finale yükselmesi ve finalde İsveç ile karşılaşacak olması, milli takıma çağrılması beklenen Lis için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli file bekçisi, "Seçilmemem nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Lis: "Umutlarım Vardı"

Polonya basınına konuşan Lis, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Dürüst olmak gerekirse, hayal kırıklığı hissediyorum. Milli takıma yakın olduğumu hissettim ve bu çağrı için büyük umutlarımın olduğunu gizlemiyorum. Kesinlikle orada olmaya daha çok odaklandım, bu yüzden bu tatmin eksikliği doğal. Hayatımda birçok iniş çıkış yaşandı, bu yüzden kendi işimi yapmalı ve bu hayalin nihayet gerçekleşmesini ummalıyım."

Bu Yazıyı Paylaş