Güngören'de kargo kavgası kanlı bitti: Esnaf silahla iki kargo çalışanını yaraladı!
Güngören'de kargo hırsızlığı iddiası üzerine çıkan kavgada bir esnaf, iki kargo çalışanını silahla yaraladı. Polis kaçan saldırganı arıyor.

İstanbul'un Güngören ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir esnafın kargolarının çalındığı iddiasıyla tartıştığı iki kargo çalışanı silahla yaralandı. Olay, saat 13.00 sularında Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde meydana geldi.
KARGO HIRSZILIĞI İDDİASI KAVGAYI ALEVENDİRDİ
İddialara göre, Merter'de faaliyet gösteren bir esnaf, kargolarının çalındığı gerekçesiyle kargo çalışanlarından biriyle tartışmaya başladı. İlk olarak eliyle vurduğu kargo çalışanına ardından da silahla ateş etti. Yaralanan kargo çalışanı, canını kurtarmak için yakındaki bir iş yerine sığındı.
SALDIRI İKİNCİ KARGOCUYU DA VURDU
Bu sırada olay yerine gelen ve arkadaşının yardımına koşan diğer kargo çalışanı da esnafla küfürlü bir tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine esnaf, ikinci kargo çalışanını da bacağından vurarak yaraladı.
POLİS KAÇAN ESNAFI ARIYOR
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kargo çalışanları T.D. ve D.T., ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan esnaf H.K.'yi yakalamak için polis ekiplerinin geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Olayı gören tanık Serdar Karabük, yaşanan dehşeti anlattı.
Bakmadan Geçme
Güngören'de Katledilen 17 Yaşındaki Atlas Çağlayan Davasında Karar Çıktı
Güngören'de trafik kazası: 2 yaralı
Boşanma aşamasındaki eşine ve baldızına saldıran şüpheli tutuklandı
Güngören'de yıkım sırasında çöken apartman, iki binayı tehdit etti
Güngören'de okul inşaatında yangın paniği: İşçi konteynerleri alev alev yandı
