Hakan Fidan ve Ömer Çelik, Bolu'da göl kenarında vatandaşlarla bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bolu'da göl kenarında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve anı fotoğrafları çektirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Sakarya'da gerçekleştirdiği 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ardından Bolu'nun Yeniçağa ilçesine uğrayarak göl kenarında vatandaşlarla buluştu.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Toplantının öğle saatlerinde sona ermesinin ardından Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan Bakan Fidan ve Çelik, Yeniçağa Gölü kenarında mola verdi. Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar tarafından sıcak bir karşılama ile karşılanan Fidan ve Çelik, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

HAFTA SONU TATİLİ VE FOTOĞRAF ANILARI
Göl kenarına hafta sonu tatili için gelen vatandaşlar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ömer Çelik ile sohbet etme fırsatı buldu. Vatandaşlar, bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirmekten de geri kalmadı.
Bakmadan Geçme
Hakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması devam ediyor
Fidan: Sincar'da silahsızlanma olursa Başika'dan çekiliriz
Dışişleri Bakanı Fidan, İİT toplantısına başkanlık etti
Özdağ: Fidan savaş bakanlığı adını istiyor
Özdağ’dan Fidan’a Mekke Anlaşması çıkışı: Türk askerinin kanıyla siyaset yapamazsınız
Ümit Özdağ, Hakan Fidan'a askeri müdahale uyarısı yaptı
