Hatay'da dram: Selde kaybolan genç adamın cansız bedeni bulundu
Hatay'da sel sularına kapılıp kaybolan 20 yaşındaki Musa Paşa'nın cansız bedeni, 2 km uzaklıkta bir zeytin bahçesinde bulundu. Trajediye tanıklık eden bahçe sahibi, cansız bedeni ilk gören kişi oldu.

Hatay'da iki gün önce yaşanan sel felaketinde nehre düşerek kaybolan 20 yaşındaki Musa Paşa'nın cansız bedeni bulundu. Ekiplerin titiz çalışması sonucu Paşa'nın cansız bedeni, düştüğü yerden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, bir zeytin bahçesinin içindeki sazlık ve çamur birikintisinde ortaya çıktı. Otopsi işlemleri için morga kaldırılan Paşa'nın ölümü, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

UMUTSUZ ARAMA SONA ERDİ
Sel sularına kapılarak kaybolan genç adamı bulmak için başlatılan geniş çaplı arama çalışmaları, ne yazık ki acı bir sonla bitti. AFAD ve diğer arama kurtarma ekiplerinin günlerdir süren yoğun çabaları, Paşa'nın cansız bedeninin bulunmasıyla sonuçlandı. Bu durum, bölgedeki herkesi derinden üzdü.

BAHÇE SAHİBİ ANLATTI: YARDIM ETTİM
Musa Paşa'nın cansız bedenini tesadüfen bulan zeytin bahçesi sahibi Serkan Kocaoğlu, o anları gözyaşları içinde anlattı. Kocaoğlu, sabah saatlerinde bahçesinde budama ve temizlik yaparken AFAD ekiplerinin arama çalışmalarını gördüğünü belirtti. Kendi bahçesindeki açık kuyuları ekiplere bildirdiğini söyleyen Kocaoğlu, "Budama yaparken yerde bir el gördüm. İlk başta maket sandım ama dokununca canlı olmadığını anladım. Ekipleri çağırıp kontrol ettiğimizde Musa Paşa olduğunu tespit ettik. Cesedi bulmam üzücü ama ekiplere de yardımcı olabildim" dedi. Bu ifadeler, olayın ne kadar trajik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.



