Hatay'da kaçak göçmen operasyonu: 9 kişi yakalandı, organizatör tutuklandı
Hatay'da jandarma ekipleri, Belen-İskenderun yolunda durdurduğu otomobilde 9 kaçak göçmen yakaladı. Olayla ilgili bir organizatör tutuklanırken, sürücüye 102 bin TL'den fazla ceza kesildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü sıkı takip sonucunda, Belen-İskenderun kara yolu üzerinde durdurulan bir otomobilde 9 kaçak göçmen ele geçirildi. Olayla ilgili bir organizatör şüphelisi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA DARBE
Emniyet güçleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında sürdürdüğü titiz çalışmalar neticesinde, Belen-İskenderun karayolunda seyreden bir aracı durdurdu. Yapılan incelemede, Türkiye'de yasal oturma izni olmayan 9 yabancı uyruklu şahsın bulunduğu tespit edildi. Yakalanan göçmenler, gerekli işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ORGANİZATÖRE TUTUKLAMA VE SÜRÜCÜYE AĞIR CEZA
Olayla ilgili gözaltına alınan ve organizatör olduğu belirlenen şahıs, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon sırasında, aracın sürücüsüne çeşitli trafik kuralı ihlalleri nedeniyle toplamda 102 bin 700 TL idari para cezası kesildiği ve aracın trafikten men edildiği bildirildi.
Bakmadan Geçme
Göçmen kaçakçılığı çetesine darbe: Zeytinburnu'nda 4 şüpheli yakalandı
Kuşadası açıklarında 18 kaçak göçmen yakalandı
İnegöl'de gizli barınak deşifre oldu: 7 kaçak göçmen yakalandı
Otoyolda şok! Minibüsten 15 kaçak çıktı, sürücü tutuklandı
Bolu'da durdurulan kamyonda şok gelişme: 10 kaçak göçmenle yakalanan sürücü tutuklandı
Kuşadası'nda sürüklenen lastik bottaki 35 kaçak göçmen kurtarıldı
