Hatay'da kanlı kavga: Çocukların kavgası aileleri de sardı, 3 ölü, 22 yaralı!
Hatay'da çocuk kavgası ailelerin katılımıyla kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. 6 şüpheli gözaltına alındı, mahallede güvenlik önlemleri artırıldı.

Hatay'ın Altınözü ilçesi Keskincik Mahallesi'nde komşu çocuklar arasında başlayan tartışma, ailelerin de olaya dahil olmasıyla taşlı, sopalı ve silahlı dehşet verici bir kavgaya dönüştü. Bu trajik olayda maalesef biri kadın olmak üzere 3 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı.

ÇOCUK TARTIŞMASI KANLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olayın başlangıcı, mahalledeki çocukların sokakta yaşadığı bir tartışmaya dayanıyor. Tartışmanın ardından eve giden çocuklar durumu ailelerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen gerilim, tarafların bir araya gelmesiyle kontrolden çıktı ve kısa sürede taş, sopa ve silahların kullanıldığı kanlı bir kavgaya evrildi. Mahalle sakinleri büyük bir panik ve korku yaşarken, olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI
Jandarma ekiplerinin güçlükle sonlandırdığı kavgada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri ve yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, kavgaya karıştığı tespit edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Ayrıca, taraflar arasında herhangi bir yeni olayın yaşanmasını önlemek amacıyla mahallede ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Soruşturma detayları takip ediliyor.

Bakmadan Geçme
Hassa'da TIR ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay'da 100 bin liralık yüzüklerle iki şüpheli yakalandı
Hatay'ın tarihi valilik binası yeniden hizmette
Rönesans Rezidans davasına iki eski görevli eklendi
Adil Devaoğlu, kamyonun altında kaldığı kazada öldü
Hatay'da iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 19’ar yıl
