Asayiş

Hatay'da su arıtma iş yerinde yangın: İtfaiye müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir su arıtma iş yerinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü; hasar oluştu, neden araştırılıyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Hatay'da su arıtma iş yerinde yangın: İtfaiye müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, su arıtma malzemelerinin satıldığı bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Mahallesi'nde meydana geldi ve iş yerinde hasara yol açtı.

İHBAR ÜZERİNE HIZLI MÜDAHALE

İş yerinden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine, itfaiye ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Ekipler, tazyikli su kullanarak yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına almayı başardı.

HASAR VE NEDEN ARAŞTIRMASI

Yangın, iş yerinde maddi hasara neden oldu, ancak can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. İtfaiye erleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş