Asayiş

Hatay'da toprak kaymasından atlayan kepçe operatörü 200 metreden yuvarlandı, yaralı kurtarıldı

Hatay'da toprak kayması sırasında kepçeden atlayan operatör 200 metreden yuvarlandı, yaralı kurtarıldı; kurtarma sırasında dört itfaiyeci de rahatsızlandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Hatay'da toprak kaymasından atlayan kepçe operatörü 200 metreden yuvarlandı, yaralı kurtarıldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Rabat mevkisindeki Horu Yaylası'nda, bir kepçe operatörü çalışırken aniden toprak kayması hissetti. Tehlikeyi fark eden operatör, hızla kendini aracın dışına atarak yaklaşık 200 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

ZAMANLA YARIŞAN KURTARMA OPERASYONU

Olayın ardından bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, zorlu arazi koşullarında zamanla yarışan bir kurtarma operasyonu başlattı. Uzun süren ve yüksek efor gerektiren çalışmalar sonucunda, ismi henüz öğrenilemeyen kepçe operatörü bulunduğu noktadan yaralı olarak çıkarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Operatörün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İTFAİYECİLER DE RAHATSIZLANDI

Kurtarma operasyonu sırasında görev yapan dört itfaiye personeli, yoğun efor nedeniyle rahatsızlandı. Rahatsızlanan itfaiyeciler tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, ekip arkadaşlarının sağlık durumlarının takip edildiğini ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını açıkladı.

Bu Yazıyı Paylaş