Hindistan'da uçak kazası: Başbakan Yardımcısı Ajit Pawar yaşamını yitirdi
Maharashtra eyaletinde meydana gelen uçak kazasında Başbakan Yardımcısı Ajit Pawar'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti. Başbakan Modi, kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde meydana gelen uçak kazasında, Eyalet Başbakan Yardımcısı Ajit Pawar'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti.

KAZA ANI VE KAYIPLAR
Pune bölgesindeki Baramati havaalanına iniş yapmaya çalışırken kontrolden çıkan Learjet 45 tipi uçak, yere çakıldı. Kazada 66 yaşındaki Ajit Pawar, 2 pilot, 1 koruma görevlisi ve 1 kabin memuru yaşamını yitirdi. Hindistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, olayda kurtulan kimsenin olmadığını doğruladı.

BAŞBAKAN MODİ'DEN TAZİYE MESAJI
Hindistan Başbakanı Narendra Modi, kazanın ardından yaptığı açıklamada büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Pawar'ın halkla güçlü bağları olan bir lider olduğunu belirten Modi, “Zamansız vefatı çok şoke edici ve üzücü. Ailesine başsağlığı diliyorum. Dualarım bu trajik kazada sevdiklerini kaybedenlerle” dedi.
Bakmadan Geçme
Brezilya'da uçak kazası: 3 kişi öldü
Peru'da Turist Uçağı Düştü: Kurtulan Olmadı
Ohio'da dehşet: Evine uçak düşen pilot ve eğitmeni feci şekilde can verdi
Teksas'ta küçük uçak kazasında 5 kişi hayatını kaybetti
Avustralya'da hangara çarpan uçak yangın çıkardı
Juba üzerinde kabus: Yolcu uçağı düştü, 15 can kaybı!
