Asayiş

Husumet kanı döktü: Otomobil dehşetiyle iki kişi hastanelik oldu

Kastamonu Taşköprü'de husumetlilerinin üzerine otomobil süren Sinan Özkan, iki kişiyi yaraladı. Gözaltına alınan şahısla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Husumet kanı döktü: Otomobil dehşetiyle iki kişi hastanelik oldu

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yaşanan olay, husumetin nelere yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Sinan Özkan isimli şahıs, husumet beslediği iddia edilen kişilerin üzerine aracını sürerek hem çevrede büyük bir paniğe neden oldu hem de iki kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Husumet kanı döktü: Otomobil dehşetiyle iki kişi hastanelik oldu 1

ARAÇLA SALDIRI GÜVENLİĞİ TEHDİT ETTİ

Karasaid Camisi civarında meydana gelen bu korkunç olayda, Sinan Özkan'ın kullandığı otomobil, Ramazan D. (31) ve Sinan Y. (36) adlı şahıslara çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan iki kişi, olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekiplerince derhal Taşköprü Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Husumet kanı döktü: Otomobil dehşetiyle iki kişi hastanelik oldu 2

FAİL KISA SÜREDE YAKALANDI

Bu vahim olayın ardından kaçmaya çalışmayan Sinan Özkan, polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Güvenlik güçleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Taşköprü'de yaşanan bu olay, toplumsal huzurun ne kadar kırılgan olabileceğini ve husumetin acı sonuçlarını bir kez daha hatırlattı.

Husumet kanı döktü: Otomobil dehşetiyle iki kişi hastanelik oldu 3

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş