İnegöl'de yangında mahsur kalan çocuk ve kedileri kurtarıldı
İnegöl'de çıkan yangında 3 yaşındaki bir çocuk ve 4 kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı, ancak 2 kedi hayatını kaybetti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen yangında, 3 yaşındaki bir çocuk ile 4 kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

KEDİLERDEN İKİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Yangın, Hamidiye Mahallesi Pazar Sokak'taki 3 katlı apartmanın 3’üncü katındaki dairede saat 16.30 sıralarında, devrilen bir elektrikli ısıtıcının halıyı tutuşturmasıyla başladı. Yangın kısa sürede büyüdü. Evde yaşayan Vildan Hasdemir, 5 kedisiyle birlikte dışarı çıkarak yardım istedi.

İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dairedeki 4 kediyi ve yoğun duman nedeniyle karşı dairede mahsur kalan çocuğu başarılı bir şekilde tahliye etti. Ancak, kedilerden 2'sine yapılan kalp masajı sonuç vermedi ve kediler hayatını kaybetti. Kedilerinin öldüğünü öğrenen Hasdemir gözyaşlarına boğuldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından yarım saat içinde kontrol altına alındı ve söndürüldü. Kayıp olan 5'inci kediyi bulmak için çalışmalar sürüyor.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş'ta hafif ticari araçta çıkan yangın kontrol altına alındı
Çorum'da çıkan yangında 3 ev ve 3 ahır zarar gördü
Eflani'de yangında 3 bin balya ot yandı, 10 ton buğday kurtarıldı
Nilüfer'de müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
Gölbaşı'nda villaların yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı
Şanlıurfa'da 8 katlı binada yangın çıkması sonucu tahliye yapıldı
