Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, İnegöl ilçesinde muhtarlarla düzenlediği toplantıda yeni bir buluşma mekânı müjdesi verdi.

Muhtarlarla istişare toplantısı
İnegöl ilçesinde 109 mahalle muhtarının katıldığı istişare toplantısında, Biba, muhtarların bir araya gelip fikir alışverişi yapabilecekleri bir mekânın kazandırılacağını duyurdu. Toplantıya İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve çeşitli belediye yöneticileri de katıldı.

Bilgilerin önemi
Biba, muhtarların şehir adına önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, “Muhtarlar, vatandaşla ilk teması kuran ve mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi bilen kişilerdir. Onlardan gelen her bilgi bizim için değerlidir” ifadelerini kullandı. Muhtarların ilettiği taleplerin, hizmetlerin öncelik sırasına koyulmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Hizmetin eşit dağıtılması
Mahallelere sunulan hizmetlerin eşit dağıtılmasını sağlamak için çalıştıklarını açıklayan Biba, İnegöl’de muhtarlarla iş birliği içinde hareket ederek daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını dile getirdi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Biba’ya destekleri için teşekkür ederek, uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.



