İran'dan ABD'ye şok tehdit: 1 milyon savaşçı hazır
İran, olası bir ABD askeri müdahalesine karşı bir milyon savaşçı organize ettiğini duyurdu. Ülke, kara harekatı ve boğazlara yönelik girişimlere karşı hazırlıklı olduğunu belirtti.

İran'da üst düzey yetkililerden yapılan açıklamalara göre, Tahran yönetimi olası bir ABD askeri müdahalesine karşı kapsamlı hazırlıklar başlattı.
BİR MİLYON SİLAHLI PERSONEL SAFLARDA
İran basınında yer alan bilgilere göre, ABD'nin olası bir kara harekatına karşı bir milyondan fazla silahlı personelin organize edildiği iddia edildi. Üst düzey bir kaynak, ABD'nin böyle bir adımının "büyük bir hata" olacağını ve İran topraklarına yönelik herhangi bir saldırının "saldıran taraf için ağır sonuçlar doğuracağını" belirtti.
GÖNÜLLÜ MİLİSLERE YOĞUN İLGİ
Haberde ayrıca, İran ordusu ve Devrim Muhafızları'nın yanı sıra, gönüllü milis gücü Besic'e de yoğun bir katılımın olduğu vurgulandı. Son günlerde gençlerin kayıt merkezlerine akın ettiği öne sürüldü. İranlı yetkililer, ABD'nin boğazları açmaya yönelik olası girişimlerine karşı da hazırlıklı olduklarını ve bu tür eylemlerin ciddi riskler taşıyacağını ifade etti.
Bakmadan Geçme
ABD Ara Seçimleri Altın Fiyatlarını Yükseltti: Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Kaç TL Oldu?
İran: ABD ile anlaşmada yeni gelişme yok
İran: Keşm Adası'nda ABD'ye ait 2 İHA düşürüldü
İran savaşı için Trump kararını henüz vermedi
Pezeşkiyan: ABD ile sorunu diyalogla çözmeye çalışacağız
ABD'den Kaçırılan 100 Tarihi Eser Türkiye'de: İstanbul'da Tanıtıldı
