İran'ın BAE'ye saldırmasının ardından BAE'de yaşayan Sedat Peker'in eşinden açıklama geldi
Sedat Peker ve ailesi BAE'de yaşıyor. İran'ın BAE'yi bombalamasının ardından Sedat Peker'in eşi Özge Peker sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlattığı operasyonların ardından, İran da misilleme amacıyla bölgedeki ABD üslerini hedef almaya başladı.
İran’ın saldırı düzenlediği ülkeler arasında Birleşik Arap Emirlikleri de bulunuyor. BAE Savunma Bakanlığı, İran saldırılarında 137 balistik füze ve 209 İHA’nın başarılı bir şekilde engellendiğini duyurdu.
Bu gelişmelerin ardından, BAE’nin Dubai kentinde bulunan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, İran’ın füze saldırıları sonrası açıklama yaptı.
ÖZGE PEKER'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:
“Öncelikle bizleri merak edip arayan, yazan tüm arkadaşlarıma ve takipçilerime sonsuz teşekkür ederim.
Tabii ki bir anne olarak zor bir gün yaşadık ama 5 yıldır yaşadığımız ülke olan Birleşik Arap Emirlikleri, ne kadar güvenli bir ülke olduğunu yeniden tüm dünyaya ispat etti.
Vatandaşlarını ve burada yaşayan halkın güvenliğini bu derece önemseyen bir ülke ?? Hava savunma sisteminin başarısı sayesinde güvendeyiz. Herkese çok geçmiş olsun.
Güvendeyiz. Allah’ım korusun, kollasın hepimizi.”
Yorumlar
- Ziya Akdemir
Rabbim eşinizden sizden razı olsun varlığınızı daim etsin Allah reisin ayağına taş degdirmesin Amin
- Christen- Baykal Naila
Cok gecmisler olsun.. lutfen savas cikti..kimse ne kadar güvende oldugunu bilemiyor.. lütfen Memleketinize dönün
