İran lideri Hamaney'den çarpıcı uyarı: Düşmanın hedefi milli birlik!
İran lideri Hamaney, düşmanın medya operasyonlarıyla milli birliği hedef aldığını belirterek, halk arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yaptı ve uyanık olunması çağrısında bulundu.

İran lideri Mücteba Hamaney, ülkesindeki milli birliğin düşman üzerinde yarattığı etkiye dikkat çekerek, dış güçlerin medya operasyonlarıyla bu birlikteliği bozmayı hedeflediğini belirtti.
MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMANIN GÜCÜ
Hamaney, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, halk arasındaki dayanışmanın ve kenetlenmenin düşmanda büyük bir kırılmaya yol açtığını vurguladı. Bu birlikteliğin daha da güçlenmesiyle düşmanların daha da zayıflayacağını ifade eden lider, "Vatandaşlar arasında oluşan muazzam birlik sayesinde düşmanda bir kırılma meydana geldi. Bu nimetin fiili şükrüyle dayanışmamız daha da güçlenecek ve düşmanlar daha da hor ve hakir duruma düşecektir" şeklinde konuştu.
MEDYA OPERASYONLARINA KARŞI UYARI
Lider, özellikle medya üzerinden yürütülen algı operasyonlarına karşı sert uyarılarda bulundu. Hamaney, "Düşmanın medya operasyonu, halkın zihnini ve psikolojisini hedef alarak milli birlik ve güvenliğimizi zedelemeyi amaçlıyor; ihmalkarlığımızla bu kötü niyetin gerçekleşmesine fırsat vermeyelim" diyerek, halkı bu tür manipülasyonlara karşı dikkatli olmaya çağırdı.

