Asayiş

İş yerinde bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Kütahya'da, 51 yaşındaki Nalan Temelkıran, iş yerinde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis, cinayet şüphelisi Salih Topsakal'ı eşi ve kızıyla kaçarken yakaladı. Kadının eski eşi de soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
İş yerinde bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Kütahya'da, 51 yaşındaki Nalan Temelkıran, işlettiği hediyelik eşya dükkanında bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Polis, cinayet şüphelisi olarak belirlenen 68 yaşındaki Salih Topsakal'ı, eşi ve kızıyla birlikte kaçmaya çalışırken yakaladı.

İş yerinde bıçaklanan kadın hayatını kaybetti 1

Olay yerinde inceleme yapıldı

Pirler Mahallesi'ndeki dükkanında saldırıya uğrayan Temelkıran'ın durumu, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerince fark edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Temelkıran'ın çok sayıda bıçak darbesi aldığı ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Temelkıran'ın naaşı hastane morguna kaldırıldı.

İş yerinde bıçaklanan kadın hayatını kaybetti 2

Şüpheli ve eski eş gözaltında

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, cinayet zanlısının Salih Topsakal olduğunu belirleyerek operasyon düzenledi. Topsakal, Gaybiefendi Mahallesi'ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Topsakal'ın sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında, Nalan Temelkıran'ın eski eşi T.Y. de Adnan Menderes Caddesi'nde seyir halindeyken durdurularak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Elde edilen bilgilere göre, hayatını kaybeden Temelkıran'ın oğlu ile cinayet şüphelisi Salih Topsakal'ın kızının bir süre önce arkadaşlık kurduğu ve sonrasında ayrıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş