İspanyol yıldız Ruiz'in Türkiye maçı uyarıları: 'Yoğun bir savaş bizleri bekliyor'
Fabian Ruiz, Türkiye maçı için Türk Milli Takımı'nın gücünü vurguladı ve Sevilla'da oynayacak olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda son maçında, İspanya'nın Sevilla şehrinde yarın Türkiye ile oynayacak olan İspanyol orta saha oyuncusu Fabian Ruiz, karşılaşma öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
TÜRKİYE'NİN KALİTELİ KADROSUNA VURGU YAPTI
Basın toplantısında konuşan Ruiz, Türk Milli Takımı'nın güçlü yapısına değinerek, zorlu bir maç öngördüğünü belirtti. Türk takımı hakkında, 'Türk Milli Takımı'nı iyi tanıyoruz, kadrolarında üst düzey oyuncular var ve kazanmak için her şeyi yapacaklar. Maçın başından itibaren baskı uygulayarak bizi zorlayacaklar. Bu nedenle, tamamen odaklanmamız şart,' diye ifade etti. Ayrıca, İspanya'nın yenilmezlik serisini 31 maça çıkarma hedefini de paylaştı.
SEVILLA'DA OYNAMANIN MUTLULUĞU
Real Betis forması giyen Ruiz, La Cartuja Stadı'nda kendi şehrinde mücadele edecek olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. 'Bu stadyumda oynamak benim için inanılmaz bir keyif. Yarın Dünya Kupası'na katılma mutluluğunu hep birlikte yaşamayı umuyorum. Betis'in renklerini görmek beni gururlandırıyor,' sözleriyle duygularını aktardı ve kariyerini memleketinde bitirme isteğini ekledi.

