İstanbul Barosu'nda başkanlık seçimleri devam ediyor
İstanbul Barosu'nun 128. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için oy kullanma işlemi devam ediyor, 9 aday yarışıyor ve sonuçların akşam saatlerinde belli olması bekleniyor.

İstanbul Barosu’nun 128. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık seçimleri için oy verme işlemi Haliç Kongre Merkezi’nde sürüyor.

Başkanlık için yarışan adaylar
Mevcut Başkan Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu'nun yeniden aday olduğu seçimde toplamda 9 aday yarışıyor. İstanbul Barosu, yaklaşık 70 bin avukatla birlikte dünyanın en büyük barolarından biri olarak dikkat çekiyor. Önceki gün adayların konuşma yaptığı oturumun ardından, bugün oy kullanma işlemi başladı.

Oy verme süreci ve sonuçlar
Seçim, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) denetiminde gerçekleştiriliyor ve oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek. Resmi olmayan sonuçların ise saat 20.00-21.00 arasında açıklanması bekleniyor.


Bakmadan Geçme
İstanbul Barosu genel kurulunda adayların konuşmaları bitti
İstanbul Barosu genel kurulu başladı
Anayasa Mahkemesi başkanlık seçimi süreci başlıyor
"İstanbul Barosu’nda TÜMAG Rüzgarı: Genç Kadro Sandığa Hazır!
Serhat Sökmen, İzmir Barosu başkanlığına seçildi
Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Ankara Barosu başkanı seçildi
