İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu nedeniyle İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar saat 03.00 itibarıyla trafiğe kapatıldı. Yollar etkinlik bitiminde açılacak.

İstanbul'da, '15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu' etkinliği nedeniyle saat 03.00 itibarıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve çevresindeki bazı yollar trafiğe kapatıldı.

ETKİNLİK NEDENİYLE KAPATILAN YOLLAR
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen koşu nedeniyle, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Üsküdar ve Beşiktaş'taki bazı yollar polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. D-100 güney yol Beşiktaş-Sarıyer ayrımında ve D-100 kuzey yol Ümraniye-Altunizade ayrımında trafik akışı sağlanamayacak.

METROBÜS SEFERLERİ ETKİLENİYOR
Etkinlik süresince metrobüs seferleri, Zincirlikuyu ile Söğütlüçeşme istasyonları arasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahı üzerinden yapılacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Burhaniye, Altunizade, Acıbadem, Uzunçayır ve Fikirtepe istasyonları yolcu iniş ve binişine kapalı olacak. Kapatılan yollar arasında Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı ve Üsküdar'da Kısıklı Caddesi de bulunuyor. Köprü ve diğer yollar, etkinliğin sona ermesinin ardından saat 15.00'te yeniden trafiğe açılacak.



Bakmadan Geçme
Sel ve Su Baskınlarının Ardından Sigorta Bilançosu Netleşti
İstanbul barajlarındaki doluluk oranı 5 günde yükseldi
İstanbul'da sel: 6 ölü, 1 kayıp
İstanbul'da selde kaybolan Haşim Ciritlioğlu'nun cansız bedeni bulundu
İstanbul'da sel felaketinde 5 kişi hayatını kaybetti
İstanbul ve Kocaeli’de Sel Acısı Büyüyor: Can Kaybı 7’ye Yükseldi!
