İstanbul'da gıda zehirlenmesi şokunda dört tutuklama: Aile dramı derinleşiyor!
İstanbul'da yaşanan gıda zehirlenmesi olayında, dört kişi tutuklandı. Almanya'dan gelen Böcek ailesinin trajik kaybı tüm Türkiye'yi sarstı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, Böcek ailesinden dört bireyin hayatını kaybetmesine neden olan gıda zehirlenmesi şüphesiyle başlatılan soruşturma kritik bir aşamaya geldi.
ŞÜPHELİLER MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Olayın ardından gözaltına alınan midyeci Y.D., lokumcu F.T., kokoreççi E.E. ve kafe sahibi F.M.O., savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Bu tutuklamalar, olayın arka planındaki sorumluları belirlemek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Gözaltına alınan toplam 7 kişinin sorgulamalarının devam ettiği ve iddiaların araştırıldığı bilgisi de paylaşıldı.
TRAVMA YAŞAYAN AİLE: KAYIPLAR ARTIYOR
Almanya'dan İstanbul'a gelen Servet ve Çiğdem Böcek çifti, çocukları Kadir Muhammet ve Masal ile birlikte 9 Kasım'da konakladıkları otelde, 12 Kasım'da mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, çocuklar kurtarılamadı ve anne Çiğdem Böcek de 14 Kasım'da yaşamını yitirdi. Baba Servet Böcek'in durumu ise kritik. Olayın ardından aynı otelde kalan başka iki turistin de hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Soruşturma çerçevesinde otelin mühürlenmesi ve bir ilaçlama firmasının devreye girmesiyle olayın tüm detaylarının açığa çıkarılması için geniş çaplı çalışmalar sürdürülüyor.
Bakmadan Geçme
Mersin'de uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı
Kahvehane saldırganı tutuklandı
Mersin'de havaya ateş açan emekli polis tutuklandı
Bodrum Bölge Liman Başkanı tutuklandı, liman çalışanı serbest bırakıldı
Adalet Bakanı Gürlek, fon soruşturmasında tutuklama sayısını açıkladı
Fon soruşturmasında 45 şüpheli tutuklandı
