Asayiş

İstanbul'da huzur operasyonu: Kadıköy'de helikopter destekli denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kadıköy'de helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi yaparak sürücü ve yolcuları kontrol etti, bir sürücüye ceza uygulandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
İstanbul'da huzur operasyonu: Kadıköy'de helikopter destekli denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' adlı kapsamlı bir denetim operasyonu gerçekleştirdi. Operasyona Kadıköy'de başlayan ekipler, sürücü ve yolcular üzerinde detaylı kontroller yaparak şehrin güvenliğini sağlamayı hedefledi.

HELİKOPTER DESTEĞİYLE KAPSAMLI KONTROLLER

Denetimler, saat 20.00'da Kadıköy'de başladı ve polis helikopteri havadan destek verdi. Durdurulan araçlar detaylıca aranırken, sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri ile Genel Bilgi Taraması yapıldı. Operasyona Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

CEZAİ İŞLEMLER UYGULANDI

Denetimler sırasında, bir sürücüye aracında 'cam filmi' ve 'muayene eksikliği' tespit edilmesi üzerine toplam 4 bin 344 lira idari para cezası kesildi. Bu ceza, operasyonun ciddiyetini ve kurallara uyulmasının önemini vurguladı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş