İstanbul'da motosikletli şüpheliler haraç için iş yerine saldırı düzenledi
İstanbul Fatih'te, motosikletli iki şüpheli iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Yapılan operasyonla dört kişi tutuklandı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, haraç talep ettikleri iş yeri önünde motosikletle silahlı saldırı düzenleyen iki şüpheli, gerçekleştiren operasyonla yakalandı.

İŞ YERİNE ATEŞ AÇTILAR
23 Ekim gecesi Molla Hüsrev Mahallesi'nde meydana gelen olayda, motosikletli iki kişi iş yerinin önüne gelerek ateş açtıktan sonra kaçtı. Olayın ardından polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

OPERASYONLA YAKALANDILAR
Y.A. (25) ve Y.A.A. (21) isimli şüphelilere yönelik yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, 30 Ekim'de Küçükçekmece'deki adreslerine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramalarda bir bıçak, 29 fişek, iki kask ve iki cep telefonu ele geçirildi. Olayın planlama aşamasında yer alan E.M.K. (24) ve Ö.F.S. (23) de yakalandı ve adliyeye sevk edilen dört şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bakmadan Geçme
Şanlıurfa'da aileye silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı
Muhtar tartıştığı kadını vurdu, intihar etti
Beyoğlu'nda kayınpeder evine silahlı saldırı
Kuşadası'ndaki saldırıda iki işletmeci ağır yaralandı
Kaldırımda yürüyen kişi motosikletlilerin silahlı saldırısında yaralandı
Zeytinburnu'nda esnaf, ateş açan şüpheliyi yaraladı
