İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda 160 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 8 iş yeri ve 5 vale noktasında 160 şüpheli gözaltına alındı, çeşitli uyuşturucu maddeler ve silah ele geçirildi.

İstanbul'da, özellikle Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer'de uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyon sonucunda 160 şüpheli gözaltına alındı.

Detaylı aramalar yapıldı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçuna yönelik olarak sokak satıcılarının yakalanması amacıyla bir operasyon başlattı. Bu çerçevede 8 iş yeri ve 5 vale noktasında arama yapıldı.

Çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi
Yapılan aramalarda 492,85 gram marihuana, 42,5 gram kokain, 38,80 gram metamfetamin, 223 sentetik ecza hapı, 18 ecstasy hapı, 12 gram esrar, 9 şişe GHB ve diğer uyuşturucu maddeler ile birlikte 5 hassas terazi, 110 tabanca mermisi ve 130 bin 500 lira bulundu. Şüphelilerle ilgili tahkikat devam etmektedir.


Bakmadan Geçme
Araçtan 119,38 gram metamfetamin çıktı: 2 tutuklama
İstanbul'da 67 kilo uyuşturucu ele geçirildi
İzmir'de uyuşturucu ve silahlara operasyon: 3 gözaltı
İstanbul merkezli operasyonda 82 şüpheli tutuklandı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Fon soruşturmasında 4 isim hakkında gözaltı işlemi
