Asayiş

İstanbul'da uyuşturucu soruşturmasında ünlülere gözaltı kararı çıktı

İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında çok sayıda ünlü hakkında gözaltı kararı verildi. Eski spor başkanları da gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
İstanbul'da uyuşturucu soruşturmasında ünlülere gözaltı kararı çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması yeni bir aşamaya geçti. Soruşturma kapsamında, eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÜNLÜ İŞ İNSANLARI VE SANATÇILAR DA GÖZALTINDA

Ayrıca, iş insanları Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı, oyuncu Hande Erçel, manken Didem Soydan ve Güzide Duran hakkında da gözaltı kararı verildiği bildirildi. Bu gelişmeler, soruşturmanın genişlemesiyle birlikte birçok ünlünün hedef alındığını ortaya koyuyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu soruşturması, toplumda büyük bir yankı uyandırdı. Detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Bu Yazıyı Paylaş