İYİ Parti'den 'Terörsüz Türkiye'ye sert tepki: 'Kalemin ucundan damlayan mürekkep değil, kandır!
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, partisinin TBMM Grubu'nu 'Terörsüz Türkiye' süreci ve çerçeve yasa için olağanüstü topladı. Hükümete sert tepki göstererek, 'kalemin ucundan damlayan mürekkep değil, kandır' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubu'nu olağanüstü bir toplantıya çağırdı. Bu acil toplantının ana gündemi, 'Terörsüz Türkiye' adı altında yürütülen süreç ve bu süreçle ilgili olarak Meclis gündemine gelmesi beklenen çerçeve yasa oldu.
ÇERÇEVE YASA TEPKİSİ ÖFKELİ
Dervişoğlu, geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında dile getirdiği sert eleştirileri yineleyerek, hükümetin atacağı her adımın yakından takip edileceğini vurguladı. "Bundan sonra atacakları her adımda enselerinde olacağız," diyen Dervişoğlu, gücünü milletinden aldığını ve bu mücadelede kararlılıkla duracağını ifade etti. Siyasi süreci ve olası yasama faaliyetlerini sert bir dille eleştiren Dervişoğlu, "Bilsinler ki, imza atacakları kalemin ucundan damlayan mürekkep değil, kandır," diyerek tepkisini dile getirdi.
MİLLETİN GÜCÜYLE MÜCADELE VURGUSU
Partisinin gücünü inancından ve aziz milletinden aldığını belirten Dervişoğlu, terörle mücadele konusunda verilen şehitlere atıfta bulunarak, mücadelenin kutsallığına dikkat çekti. Bu çerçevede, 'Terörsüz Türkiye' adı altında atılacak adımların, ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik bir tehdit oluşturabileceği endişesini dile getirdi. Olağanüstü toplanan parti grubu ile bu konudaki stratejilerin belirlenmesi ve kamuoyuna net bir mesaj verilmesi hedefleniyor.
Bakmadan Geçme
İYİ Parti'den AK Parti'ye 3 Kasım yanıtı
Müsavat Dervişoğlu, 7 Kasım’da Trabzon’da bayrak açacak
Erhan Usta, Dervişoğlu-Bahçeli görüntüsüne karşı çıktı
İYİ Parti, Cumhuriyet'in 103. yılını Atatürk'ü anarak kutladı
Dervişoğlu’ndan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyet, teslim olmamaktır
Saray’da Sürpriz Zirve: Erdoğan ve Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bir Araya Geldi
