Gündem

İYİ Parti lideri: Emekli intiharı sözün bittiği yerdir

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Anayasa Mahkemesi önünde intihar eden emekli polis Ali Şekeroğlu'nun durumunu "sözün bittiği yer" olarak nitelendirerek iktidarı vicdana davet etti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
İYİ Parti lideri: Emekli intiharı sözün bittiği yerdir

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Anayasa Mahkemesi önünde hak arayışında intihar eden emekli polis Ali Şekeroğlu'nun hayatını kaybetmesi üzerine sert bir açıklama yaptı.

İYİ Parti lideri: Emekli intiharı sözün bittiği yerdir 1

Hak arayışında canına kıymak

Dervişoğlu, "Devletine yıllarca hizmet etmiş bir emeklimiz hak arayışında canına kıyıyorsa sözün bittiği yerdeyiz." diyerek duruma tepki gösterdi. Emeklilerin yaşadığı sorunlara duyarsız kalan iktidarı da eleştiren Dervişoğlu, "Emeklilerimizin yaşadığı sorunları görmeyen iktidarı da akla ve vicdana davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Acı kayıp ve başsağlığı

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, yaşamını yitiren 60 yaşındaki emekli polis memuru Ali Şekeroğlu'na Allah'tan rahmet diledi ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. Bu trajik olayın, emeklilerin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşulların bir yansıması olduğunu vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş