İYİ Partili Seyit Torun'dan Vahap Seçer'e cezaevi ziyareti
Seyit Torun, Vahap Seçer ile Silifke, Yenişehir ve Mezitli belediye başkanlarını cezaevlerinde ziyaret etti. Başkanların morallerinin yüksek olduğunu ve suçsuzluklarına inandıklarını söyledi.

İYİ Parti Ordu Milletvekili Seyit Torun, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i bulundukları cezaevlerinde ziyaret etti.
“Özgür günlerde yeniden buluşmayı diliyorum”
Torun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkanların morallerinin yüksek olduğunu ve suçsuz olduklarına inandıklarını belirterek, “Başkanlarımızın moralleri yüksek. Suçsuz olduklarına ve gerçeklerin ortaya çıkacağına inançları tam. Tüm yol arkadaşlarımızın selamlarını iletiyor, özgür günlerde yeniden buluşmayı diliyorum” dedi.
Bakmadan Geçme
Başkan vekili Genç: Adalete inanıyoruz
Gülşah Yıldırım Genç: Emaneti başkanımıza vereceğiz
Vahap Seçer Sonrası TBB'de Sandık Mesaisi: İşte Adaylar
Vahap Seçer Sonrası İlk Adım: CHP'nin Mersin Adayı Belli Oldu
Vahap Seçer, tutuklanma sürecini değerlendirdi
Nuri Aslan, Vahap Seçer'i cezaevinde ziyaret etti
