Asayiş

İzmir'de oto galeri kurşunlama davasında şok gelişme: 2 şüpheli tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir oto galeriyi kurşunlayan 2 şüpheli, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla yakalanıp mahkemece tutuklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
İzmir'de oto galeri kurşunlama davasında şok gelişme: 2 şüpheli tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşanan ve bir oto galerinin hedef alındığı kurşunlama olayıyla ilgili soruşturmada önemli bir aşama kaydedildi. Olayın ardından başlatılan titiz çalışmalar neticesinde, 2 şüpheli gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edildi.

KOORDİNELİ OPERASYON SONUCU YAKALANDILAR

Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube, Asayiş Şube ve Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonlar sonucunda, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 21 yaşındaki V.K. ve 17 yaşındaki Ö.Y.A. isimli şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara teslim edilen şüpheliler, mahkemede alınan kararla tutuklandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN HIZLI VE ETKİLİ MÜDAHALE

26 Haziran'da meydana gelen bu saldırı, ilçe halkında kısa süreli bir tedirginliğe yol açmıştı. Ancak emniyet güçlerinin olayın hemen ardından başlattığı ve kararlılıkla sürdürdüğü soruşturma, faillerin kısa sürede yakalanmasını sağladı. Mahkemenin aldığı tutuklama kararı, adaletin yerini bulması yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu Yazıyı Paylaş