İzmit Belediyesi'nde gözaltı operasyonu: Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmit Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda 31 kişi gözaltına alındı ve sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İzmit Belediyesi'ne yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheliler arasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet de yer aldı.
OPERASYON DETAYLARI
20 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin ifadeleri ve gizli tanık beyanları doğrultusunda, Kocaeli, Antalya, Kırıkkale, İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı gözaltılar yapıldı. Bu operasyon sırasında toplamda 31 kişi gözaltına alındı; bunlar arasında CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve belediye yöneticileri de bulunuyor. İzmit Belediyesi’nde de arama işlemleri gerçekleştirildi.
SUÇLAMALAR VE İŞLEMLER
Gözaltına alınan şahıslar, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'Rüşvet' ve 'İhaleye fesat karıştırma' suçlamaları ile sorgulanmak üzere İstanbul'a götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Bakmadan Geçme
İzmit Belediyesi'nde flaş gelişme: Hürriyet sonrası başkanvekili Lütfü Obuz oldu
İzmit Belediyesi'nde şok gelişme: Başkan Hürriyet ve 20 kişi için tutuklama talebi!
Fatma Kaplan Hürriyet'in Tutuklanması CHP'yi Ayağa Kaldırdı
CHP'den İzmit Belediyesi operasyonuna tepki: Adaletin gecikmeden tecelli etmesi şart
İzmit Belediyesi'ne şafak operasyonu: Demokrasiye darbe mi?
CHP, İzmit Belediyesi operasyonunu kınadı: Sandıkta yenemediklerinizi susturamazsınız
