Gündem

Kadıköy'de metruk binada çıkan yangında evsiz kişi pencereden atlayarak yaralandı

Kadıköy'de metruk binada çıkan yangında, alevlerden kaçmaya çalışan evsiz bir kişi pencereden atlayarak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kadıköy'de metruk binada çıkan yangında evsiz kişi pencereden atlayarak yaralandı

Kadıköy'deki Osmanağa Mahallesi'nde bulunan üç katlı metruk bir binada sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevlerin hızla yayılarak tüm binayı sarması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, sokağı trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı.

EVSİZ KİŞİ ATLAYARAK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Yangından kaçmaya çalışan evsiz bir kişi, alevlerden kurtulmak için binanın penceresinden aşağıya atladı. Atlamanın ardından yaralanan kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından derhal hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, yangının bitişik binalara sıçramasını önlemek için merdiven aracıyla müdahale etti.

YANGIN BİR SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Yaklaşık bir saat süren yoğun çalışmanın sonunda itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdü ve kontrol altına aldı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Bölgede yaşayanlar, metruk binanın uzun süredir evsizler tarafından kullanıldığını ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş