Magazin

Kadir Doğulu Amerika ile İran savaşı hakkında:“Savaşmayın, sevişin”

44 yaşına giren Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile düzenlediği doğum günü partisinde yaptığı dikkat çekici konuşmayla sosyal medyada gündem oldu.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Kadir Doğulu Amerika ile İran savaşı hakkında:“Savaşmayın, sevişin”

Kadir Doğulu, yeni yaşını eşi Neslihan Atagül ile birlikte evlerinin bahçesinde düzenledikleri bir partiyle kutladı. Fasıl ekibinin sahne aldığı gecede davetlilere döner ikram edilmesi dikkat çekerken, kutlama samimi ve renkli görüntülere sahne oldu.

Pastanın Mumunu Eliyle Söndürdü

Doğulu’nun doğum günü pastasının mumlarını eliyle söndürmesi gecenin öne çıkan anlarından biri oldu. Ancak asıl dikkat çeken, oyuncunun yaptığı konuşmaydı.

“Savaşmayın, Sevişin” Mesajı

Kadir Doğulu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Dünyadaki savaşların durmasını istiyorsanız ailenizin içindeki savaşlara son veriniz. Ben ailenin içindeki çatışmalara tetikleyici olduğum için üzgünüm. Amerika ile İran savaşıyor ya, sebebi ne biliyor musunuz? Biz savaşıyoruz. Savaşmayın, sevişin. Biz sevişmeye başladık. Dünyadaki savaşlar çok saçma…”  

Bu sözler davetliler arasında şaşkınlık yaratırken, Neslihan Atagül’ün kahkahalara boğulduğu anlar kameralara yansıdı.

Bu Yazıyı Paylaş