Kahramanmaraş'taki şantiyede yangın: 1 ölü, 6 yaralı
Kahramanmaraş'taki bir şantiyede çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti, 6 işçi yaralandı. Yangının çıkış nedeni üzerinde çalışmalara devam ediliyor.

Kahramanmaraş'ta bir şantiye alanında, işçilerin kaldığı yatakhane bölümünde sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın sonucunda 1 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralandı.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Olay, Dulkadiroğlu ilçesinin Doğukent Mahallesi'ndeki bir konut şantiyesinde meydana geldi. Yangın ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye, 15 araç ve 40 personelle yangına müdahale ederek alevleri 3 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Yangında yaralanan 6 işçi, ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılmışken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemeler sürüyor.



Bakmadan Geçme
Etiler'deki restoranda gaz kaçağı nedeniyle yangın çıktı
Gaziosmanpaşa'da iş hanının çatısında yangın meydana geldi
Bahçelievler'deki otelde yangın çıktı, tahliye gerçekleştirildi
Wainwright Askeri Üssü'nde çıkan yangında 4 asker hayatını kaybetti
Diyarbakır'da trafo merkezinde yangın ve patlamalar yaşandı
Gaziantep'te pamuk fabrikasında yangın çıktı
