Gündem

Kaleiçi'nde otelcilerin COP31 coşkusu: Kapalı gişeyiz!

Kaleiçi, COP31 öncesi otelcilerin yoğun rezervasyon akışıyla doluluk oranlarını yüzde 100'e çıkardı. Turizmci Alp Özel, bu durumu mutluluk verici bir gelişme olarak değerlendiriyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kaleiçi'nde otelcilerin COP31 coşkusu: Kapalı gişeyiz!

Mehmet Çınar/Antalya - 9-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan COP31 öncesinde, Kaleiçi’nde otelciler yoğun bir sevinç yaşıyor. Bu dönemde 80 ile 120 bin arasında ziyaretçi bekleniyor ve bazı butik oteller ile pansiyonlar doluluk oranlarını yüzde 100'e çıkardı.

Kaleiçi\

OTELCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Turizmci Alp Özel, yaptığı açıklamada, "Şu anda o dönemle ilgili herkes dolu, kapalı gişeyiz diyebilirim" dedi. Antalya'nın tarihi ve turistik merkezi Kaleiçi, COP31 için en çok tercih edilen konaklama yerlerinden biri haline geldi. Otelcilerin, bu etkinlik dolayısıyla büyük bir talep gördüğünü ve doluluk oranlarının yüksek olduğunu ifade etmesi, bölgedeki turizm dinamiklerini de olumlu etkiliyor.

Kaleiçi\

YENİ PROJELER VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Alp Özel, Kaleiçi’nde COP31 sürecinde sürdürülebilir 3 önemli proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bu projeler arasında sıfır atık çevreci yaklaşımlar, enerji tasarrufu uygulamaları ve elektrikli dağıtım araçları ile lojistik merkezinin kurulması gibi yenilikler yer alıyor. Bu projelerle hem çevre duyarlılığı artırılacak hem de bölgedeki turizm potansiyeli daha verimli hale getirilecek.

Kaleiçi\Kaleiçi\Kaleiçi\Kaleiçi\

Bu Yazıyı Paylaş