Kapadokya Havalimanı'nda şok: Güvenlik görevlisi silah çaldı, tutuklandı
Kapadokya Havalimanı'nda vardiya değişimi sırasında tabanca ve mermilerin çalındığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 güvenlik görevlisinden 1'i tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Kapadokya Havalimanı'nda yaşanan olay, havalimanı güvenliği açısından endişe verici bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Vardiya değişimi esnasında meydana geldiği iddia edilen bir olayda, bir güvenlik görevlisinin tabanca ve mermileri çaldığı öne sürüldü.

GÜVENLİK ZAAFİYETİ Mİ?
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bu iddialar üzerine derhal harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, olayla bağlantılı olduğu düşünülen A.K. ve V.D. isimli iki güvenlik görevlisi gözaltına alındı. Bu durum, havalimanı gibi kritik bir noktada güvenlik önlemlerinin ne kadar sıkı olması gerektiği sorusunu akıllara getirdi.

BİR TUTUKLAMA, BİR SERBEST BIRAKILMA
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli V.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu tutuklama, olayın ciddiyetini ve soruşturmanın devam ettiğini gösteriyor.
