Asayiş

Karabük ve Zonguldak'tan Peş Peşe İntiharlar!

Karadeniz bölgesinde aynı gün içinde yaşanan iki ayrı olayda, yaşları 25 ve 26 olan iki genç yaşamına son verdi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
2 dk Sesli Dinle 0
Karabük ve Zonguldak'tan Peş Peşe İntiharlar!

Karabük ve Zonguldak'ta meydana gelen trajik olaylar, derin üzüntüye yol açtı.

Balkonda Çarşafa Asılı Halde Bulundu

İlk acı haber Karabük'ten geldi. Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki E.Y., bir binanın 3. katında bulunan evinin balkonunda çarşafla asılı halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve emniyet ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin gencin odasında yaptığı araştırmada, E.Y.'nin intihar etmeden önce cep telefonu üzerinden yakınlarıyla helalleştiği ve geride bir veda notu bıraktığı tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından E.Y.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Bayram İçin Geldiği Köyünde Canına Kıydı

Bir diğer sarsıcı haber ise Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünden geldi. İl dışında inşaat işlerinde çalışan ve yaklaşan Kurban Bayramı tatili vesilesiyle köyüne dönen 26 yaşındaki O.A., sabah saat 07.30 sıralarında evinin bahçesindeki ağaçta köylüler tarafından asılı halde fark edildi.

İhbar üzerine bölgeye süratle jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde hayati fonksiyonlarının devam ettiği belirlenen O.A., ambulansla Alaplı Devlet Hastanesi'ne yetiştirildi. Ancak genç adam, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, uzun süredir psikolojik destek arayışında olduğu ve köyde yalnız yaşadığı belirtilen O.A.'nın, bahçe hortumu kullanarak yaşamına son vermeye çalıştığı, bu sırada hortumun bir kısmının koptuğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri yaşanan acı olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bu Yazıyı Paylaş